Som taller oficial
DFSK


DFSK. Coneix una mica més.

A Dfsk sabem que el futur es ara, per això la nostra aposta cap al vehicle elèctric, y com a resultat es l'imminent arribada d’una gamma de vehicles 100%elèctrics que, pel seu potencial tecnològic, donarà protagonisme a DFSK dins el panorama automobilístic al nostre mercat.

dfsk interiorDfsk ibèrica es importador exclusiu de la gamma de vehicles DFSK a Espanya i Portugal. La nostra marca uneix dos grans fabricants de vehicles xinesos,DONG FENG y SOKON. DFSK disposa de l’aval del èxit obtingut als mercats de tot el món, i te presència a més de 80 països. La nostra principal MISSIÓ es subministrar vehicles per passatgers i per a us comercial, d'una alta qualitat a un preu molt competitiu. Els nostres VALORS: Qualitat, Rendibilitat, Sostenibilitat, Servei al client, complementats per un excel·lent Servei Post-venda. DFSK té un ambiciós pla estratègic d'introducció de nous models a la zona EURO, basat en el seu alt nivell tecnològic, i superant amb èxit tots els requeriments que contempla la normativa automobilística europea.

dfsk c32DFSk es una de les tres fabriques més grans a xina que va néixer al 2.003 com una joint venture entre dos grans i prestigioses empreses, DONG FENG y SOKON. Amb centres de fabricació a Xina, Indonèsia i EUA, l’àrea de negoci de DFSK cobreix principalment I+D, producció, venda i servei de tot tipus de vehicle. Dong feng Motor Corporation es una empresa estatal Xinesa establida al 1.969 i fabricant d’autobusos, camions, vehicles i recanvis. És el segon fabricant d’automòbils de Xina. El grup DONGFENG és accionista de PSA PEUGEOT, CITROEN, OPEL, té un acord amb VOLVO per a la fabricació de camions y es partner de RENAULT-NISSAN per a la fabricació de vehicles elèctrics. SOKON es el més gran fabricant del oest de la Xina, amb cotització a la borsa de Shanghai. A l’abril del 2,019 ha inaugurat la fàbrica dels 1.000 robots, considerada com la fàbrica de vehicles elèctrics més moderna del món. El grup SOKON lidera la marca SERES, la divisió del vehicle PREMIUM del grup DFSK, d'imminent arribada al nostre mercat.

Text extret de la pàgina oficial de DFSK Ibérica

Veure les notícies de DSFK.