Li donem la benvinguda a la web de SPEED BOXES sl

Speed Boxes està fundada el 2008 per Felix i Francisco que després de molts anys en el sector, van decidir crear una nova forma d'entendre la reparació de vehicles de motor.

Les noves tendències que en el món de l'automòbil s'estan implantant, com el tuning o els accessoris racing per a tots els models i marques.
Porten al sector cap a un nou i desconegut món tecnològic.
Els nous dispositius d'àudio, vídeo, tv, connexions a la xarxa i de navegació, estan a l'ordre del dia en els automòbils.
És per això que actualitzem els nostres coneixements i comptem amb les millors i més recents informacions sobre totes les marques del mercat.

La Electronica i els nous sistemes de seguretat, els nous i avançats materials, la forma actual de muntatge i acoblament de tots i cada un dels components d'un automòbil, obren centenars de possibilitats a l'hora de trobar la solució als diferents problemes que en ells sorgeixin.
Speed Boxes, està preparat per a això, al millor cost i en temps rècord, amb els millors recanvis del mercat.

La dedicació i l'afany del treball diari ens permet superar-nos dia a dia, en el continu i llarg camí del coneixement de les noves i innovadores tendències i tecnologies. Donant-li així un servei immillorable a tots els nostres clients.

Cap problema i cap avaria queden sense solució efectiva a Speed Boxes.

El convidem a conèixer i tastar els nostres serveis quan el seu vehicle ho necessiti.